logo De Werkverzetter

Gertjan van Maanen
Tel. 06-22369773Wie zijn wij?

De Werkverzetter aan het werk


Gertjan van Maanen startte 15 november 1999 het bedrijf "De Werkverzetter". Het idee was om werkzaam te zijn in grond- en straatwerk.
Door de jaren heen kwamen wij steeds meer in contact met het waterwerk. Daar hebben wij ons nu in gespecialiseerd. Dat houdt onder andere het volgende in: het zetten van beschoeiingen en damwanden, het maken van bruggen, afdammingen, het droogzetten van fundaties. Ook verzorgen wij betontimmerwerk, betonwerk, metselwerk, sloopwerk, etc.

De Werkverzetter aan het werk Wij willen elke klant een totaal-oplossing bieden; alle werken, groot of klein, rond woning en pand in één hand. Wij werken voor gemeentes, bedrijven en particulieren. Wij zijn ISO 9001-2000 en VCA* gecertificeerd. Daarbij zijn wij een erkend leerbedrijf bij Aequor.

Voor advies terplaatse bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij kunnen de door u gewenste bijkomende werken meenemen en in één offerte aanbieden, zodat u één aanspreekpunt hebt. Voor u is dat net zo gemakkelijk en wij kunnen u zo, samen met onze onderaannemers, een totaalpakket bieden! Dat verstaan wij dus onder ‘werk verzetten’!

"Onze kenmerken: afspraak=afspraak, persoonlijk, betrouwbaar, flexibel, nuchter…"