logo De Werkverzetter

Gertjan van Maanen
Tel. 06-22369773Ook voor particulieren? Ja!

aanleg tuin


Het komt voor dat particulieren ons niet durven benaderen. Men denkt dan dat wij alleen voor de grote klussen werken zijn dat en kleine opdrachten daarbij in het niet vallen. Wij denken daar zo niet over. Integendeel! Wij zijn blij met elke opdracht, groot of klein.

Dus bel gerust voor o.a.: Vervangen, reparatie, verandering, prijsopgave, advies, beschoeiing, steiger, brug, landhoofd, straatwerk, schutting, riolering, etc. Denkt u aan een vernieuwde tuin? Wij kunnen uw hele tuin aanleggen naar uw wensen. Wij adviseren u over de stijl die het beste bij uw woning past, bijvoorbeeld. Uiteraard zijn uw wensen daarbij het uitgangspunt. Verder denken we mee over de te gebruiken materialen, beplanting, inrichting etc. Hoe wilt u de bestrating, terras of vlonder hebben? U zegt het maar.

Ook uw andere wensen zullen wij zoveel mogelijk in uitvoering te brengen. Na het doornemen van uw persoonlijke wensen maken wij een planning en offerte. Ook de bijkomende werken nemen wij mee, zodat u voor de uitvoering en offerte maar één aanspreekpunt hebt. Voordat wij met de uitvoering beginnen nemen wij de opdracht, als u dat wilt, nog persoonlijk met u door.

Ook is er de mogelijkheid om met ons mee te werken, incl. gebruik van ons gereedschap en onze kennis. Om zo gezamenlijk tot een resultaat te komen, waar u als klant heel trots op kunt zijn. Niet in het minst omdat u aan uw eigen tuin of beschoeiing heeft meegewerkt!

"Ons motto: geen werk is ons te klein"